vrijdag 13 september 2013

Weer op reis

Gisteren in de trein naar Amersfoort nog lekker veel hexagonnetjes kunnen voorbereiden. Naast vreemde blikken met een vriendelijke glimlach --wat zou die mevrouw toch aan het doen zijn?-- , ook een heel leuk gesprek met een medequiltster.


Of ik ook wel eens een blog las. Zelf was ze een stille volger van Supergoof.
Ach ja, daar begon het bij mij ook geloof ik. Supergoof, Annelies, Chris.... de eerste blogs die ik regelmatig volgde.

Maar ik dwaal af. Ik ga weer op reis. Dit keer naar een medeblogger: Floor. Ze schreef laatst over haar Canadese oorlogsquilt en dat het best jammer is dat niemand hem in het echt kan zien. Toen heb ik geantwoord: dan kom ik toch gewoon een keer op visite!
Ja, achter het toetsenbord durf ik dat nu weer wel...

Een afspraak is gemaakt en morgen mag ik op reis. Een blog-hop-live! Want Floor vroeg of ik wat meenam om te laten zien. Dat ga ik zeker doen. Vier dekens en de hexagonnenlap.
(Al is het als dekenstikster wel een grote zware stapel...)

 (wordt vervolgd...)

11 opmerkingen:

 1. Wat een goed initiatief van je. Ik durf dat nooit maar het is vast erg gezellig geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat gezellig, zoiets zou ik ook wel eens willen, zomaar bij een mede-quiltster gezellig op visite en dan alleen maar lekker babbelen over quilts maken!En tips/trucjes ;-)

  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat word volgens mij super gezellig. En ohhh ze maakt zulke mooie quilts. Doe je haar de groetjes, we kwamen er laatst achter dat we vlak bij elkaar hebben gewoond.
  Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat spannend die foto! Ben heel benieuwd wat ik morgen allemaal te zien krijg.
  Ik zie je morgen, gezellig!
  Groetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Enig Saskia, super!!!!
  veel plezier en groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om op deze manier contacten te hebben.
  Veel plezier
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O ja nog iets vergeten. Wij hebben voor ons doen een heerlijk huisje hoor maar gewoon in een wijk in de stad maar toevallig wel een paar grote bomen en een heerlijk tuintje waar de dieren graag verblijven.
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh Sas wat enig dat je naar Floor ging! Ik had hetzelfde idee en heb dat ook tegen haar gezegd en het zit ook in mijn achterhoofdje. Lijkt me leuk om haar eens te ontmoeten en natuurlijk ook die quilt te zien.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.