zondag 21 september 2014

Een doorgedraaid molentje - A1

Pfff, met het puntje uit de tong ven ik geconcentreerd bezig met het volgende blokje. Het eerste blokje uit het boek Dear Jane. Het lukt me deze keer echt om heel strak te werken.
Totdat....


Tweede pfff, met een zucht...
De titel van het blokje: "Pinwheel gone awry" (de molen gaat scheef) is wel heel erg letterlijk, want dit blokje lijkt natuurlijk helemaal niet op een molentje!
Tja, een stukje in spiegelbeeld én gewisseld met de kleuren geeft dit resultaat.

En ik was nog wel zo blij met mijn strakke puntjes....

9 opmerkingen:

 1. Hoi Saskia,

  Was het de bedoeling dat de kleuren gewisseld zouden worden? Het stofje is trouwens enig!

  Groetjes,

  Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar, je blokje is in ieder geval helemaal uniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon laten zitten want die strakke puntjes zijn een pronkstuk. Niemand die ziet dat het blokje niet helemaal klopt volgens het boek :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je er zelf geen last van hebt dat dit niet origineel is, laat zitten en gebruiken. Je hebt nog een paar, haha, blokjes te gaan om definitief te beslissen. Groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi, dat groene stofje! En je puntjes zijn heel strak gedaan, mooi! Het is niet zoals het "origineel" maar nu is ie wel uniek.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig. Wel een blokje waar je je hoofd bij moet houden...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niks meer aan doen Sas, helemaal goed zo. En als je er toch gefrustreerd van raakt is dit een heel mooi speldenkussen.
  Sterkte maar weer
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sorry hoor, maar ik moet wel even lachen als ik je blokje zie. Dat is even balen!! Ziet er echt zó strak uit en dan toch .....

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.