donderdag 2 april 2015

Octablommetjes

Naast het doorquilten van de 16000, de DJ op de naaimachine heb ik nog steeds een werkje voor onderweg met de hand.
De volgende octablommetjes zijn klaar. Drie sterretjes en een paar blauwe vogeltjes.


De blauw/groene vogeltjes kregen nog een ieniemienie-knoopje als oogje en eentje mocht zelfs meteen aan de "grote" lap.


Die "grote lap" is nog niet te vergelijken met de 16000 van 2,80 x 2,20 meter, maar zo groot gaat hij uiteindelijk ook niet worden. Megaprojecten staan alleen nog op mijn wil-ik-maken-lijstje. Nog steeds geldt: eerst afmaken!


7 opmerkingen:

 1. Wat leuk toch al die kleine lapjes die dan weer allemaal één grote gaan worden. Ik had me niet gerealiseerd dat je hexa quilt zo groot was maar wat een geweldige man heb je die maar zo even een frame bedenkt en in elkaar zet.
  Fijn Paasweekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goed streven: eerst afmaken!!!
  Ik denk dat ook heel vaak, maar momenteel ben ik zo chaotisch dat ik aan alle dingen tegelijk wil beginnen. Ik doe het niet hoor, maar in gedachten wil ik overal aan snuffelen en aan beginnen....
  Maar ik ben niet zo gediciplineerd dat ik echt eerst alles ga afmaken waar ik mee bezig ben.... Ik houd wel van een beetje afwisseling.... En die projecten zitten me niet op mijn nek hoor. Ik kan ze rustig een half jaar in de doos/mand/tas laten zitten zonder dat het me ook maar dàt doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie lap gaat dat worden. Leuk kleuren die je hebt gebruikt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er ook alweer zo mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook deze octablom ziet er al weer super uit. Gave kleuren gebruik je er voor. Helemaal mijn smaak. Goede paasdagen toegewenst. Rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjonge, alweer het volgende project, wat een schattige vogeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.