vrijdag 14 juni 2013

Het aftellen is begonnen

Terwijl de StarWarsquil geduldig in de mand ligt te wachten op betere tijden meer steekjes, worden er steeds meer to-do-dingen afgestreept op het werklijstje.
Inspringen in een klas, rapporten gemaakt voor dezelfde klas, want ook al is de juf er niet meer, de ouders zitten wel op een verslag te wachten.... Jaarplan voor het volgend schooljaar gemaakt, geprobeerd op de formatie rond te breien..... Helaas zit daar nog een gat, dus sollicitatiebrieven gelezen en mensen uitgenodigd en rondgeleid....Een ontzettend gaaf plan bedacht rondom Passend Onderwijs.....Pannebier voor de verbouwing van de school geregeld.....

Ja, in mijn hoofd is het af en toe een echte sterrenoorlog...

Ondertussen probeer ik de blogverhaaltjes van anderen bij te houden. Quilts die gedubbeld worden, plannen voor nieuwe winkels, veel, heel veel ideeen voor nieuwe projecten, een strijkplank die je ook voor andere doeleinden kunt gebruiken....
Nog even en dan lukt het me ook weer om elke dag steekjes te zetten. Nog een paar weken.

7 opmerkingen:

 1. Doe maar eerst wat noodzakelijk is, de rest komt later wel weer. Je hoofd nu nog even koel houden is belangrijk.
  sterkte en veel plezier met de afronding van weer een schooljaar.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerst even aan je zelf denken hoor! Je hebt het nu druk genoeg laat de quilts maar heel even rusten. En over een tijdje lezen we wel wat je allemaal gemaakt hebt.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu maar even aan jezelf denken de rest komt wel veel plezier met alles
  Groetjes Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent er bijna. Nog even die laatste drukke weken volhouden. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is ook overal hetzelfde op de scholen, nog drie weken hier.....en de formatie is ook nog lang niet rond, ben blij dat ik gewoon leerkracht ben, de locatieleider is nog veel drukker (net als jij dus) Nog even volhouden, succes daarmee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een drukke tijd voor je , nog een paar weken zwoegen en dan is het weer vakantie. Kan je volop steekjes maken.Sterkte met de drukte en soms even rustig adem halen :)))

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.