woensdag 23 oktober 2013

Quiltvakantie laatste dag: kilometers maken

De herfstvakantie is nog niet voorbij, maar ook andere dingen moeten gebeuren. Vandaag begon de dag met shoppen. Het komt niet vaak voor dat ik in mijn uppie door het centrum van Haarlem loop en omdat mijn hoofd niet stond naar paskamers was het bezoekje kort en functioneel. Nieuwe schoenen, even Pippoos in, lapje stof voor de bies bij de Sampler en natuurlijk een ijsje van Carrone.


Het lukte me niet om het charmpakje met Tildastoffen te laten liggen en ook het pakje met 1930s ga ik pas in de toekomst gebruiken, maar toekomst is relatief. Ik zag vandaag op het FB een foto van Back to the future. En laat die future nu net afgelopen maandag geweest zijn!

Heeft iemand marty vandaag al gezien? We zijn in de toekomst beland.... 2013....

Enfin, terug naar vandaag: De rode stof heb ik wel direct versneden en gestreken tot een bies voor de StarWarsquilt. (Het zat maar één, twee keer  verkeerd)

En als de naaimachine dan toch staat....nog een paar siggies dan. De stapel groeit al aardig.De komende dagen zal ik nog wel wat aanrommelen, maar ik blog pas als er weer wat te showen is.


7 opmerkingen:

 1. Wat is het toch genieten in de vakantie! Heerlijk je aankopen! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lekker vakantiedagje gehad, zo te lezen :0) mooie stapel siggies!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nieuwe schoenen kopen, dat is ook vaak zoeken, passen en keuren.
  Maar ik denk dat je geslaagd bent.
  Ga maar lekker een paar dagen aanrommelen, dat is altijd zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gekleurde bies, rommel nog maar lekker wat aan deze laatste vakantiedagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn aan rommelen, de week iis zo voorbij
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Haarlem. Sinds we daar met de zomervakantie zijn geweest hebben we het er vaak over. Wat een super stad om te winkelen. Oudste heeft het er zelfs al over dat als ze klaar is met haar opleiding ze daar graag zou willen wonen. Wel ver weg maar ik snap haar wel. De vakantie vliegt wel om hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier met alles waar je mee bezig bent. En was het gezellig om even alleen de stad in te gaan. Ik ga ook vaak vol goede zin maar als ik dan alleen loop valt het tegen en ben ik snel weer thuis.
  Fijne dag.
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.