woensdag 30 juli 2014

Toch nog even borduren

Twee ogenschijnlijk gemakkelijke randjes deze keer, maar ik moest bij het tweede wel mijn hoofd erbij houden, het zag er toch weer gemakkelijker uit dan het op eerste gezicht leek...


Het randjesproject is bij deze randjes precies op de helft en ik loop niet eens zo heel veel achter. We kunnen niet in de toekomst kijken, maar dit wordt voorlopig nog geen UFO.

Oeps, zie ik nu dat ik een kruisje vergeten ben, daar links? Sssst....niet verder vertellen, het lukt me gewoon echt niet (vaak) om een randje foutloos te maken!

4 opmerkingen:

 1. Die randjes blijven leuk. Zelf ben ik ook weer bij. Binnenkort op mijn blog te zien. Daar is het nog rust, rust, rust.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je randjes zien er mooi uit, en je bent bij, enne, van die foutjes, je bent niet de enige (lol) Zelf moet ik er nog 20 doen en dan ben ik ook weer bij. groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gelukkig ben niet de enige die achter loop, Tante Sas het wordt mooi groetjes Jitske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je gaat lekker met de randjes, en foutjes, ach die horen erbij, deze kun je nog makkelijk verhelpen, maar anders... het blijft handwerk.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.