zondag 6 juli 2014

Zomerprojecten: de randjes bijwerken

Nu voor de leerlingen de zomervakantie is begonnen, kan ik me langzaam aan weer gaan storten op de lapjes, draadjes en steekjes. Morgen moet ik nog naar mijn werk en ook de komende week zal ik nog vaak achter een computer te vinden zijn, want er liggen nog heel wat administratieve klussen te wachten en ook hier moet ik nog wat losse eindjes aan elkaar knopen.

Liever ga ik verder met mijn zomerprojecten, dus heb ik me gisteren en vandaag een paar dagen computer-werk-vrij gegeven en de randjes opgepakt.


Het project is nu zo'n beetje op de helft, maar omdat er in het begin smalle randjes geborduurd werden, is de lap nog niet voor de helft vol.
Terugkijkend zie ik dat de laatste weken erg druk zijn geweest. De kleine foutjes slopen er steeds vaker in. Je kunt het project dan ook bijna: foutje-per-week noemen.


Boven en onderkant lopen nu weer gelijk, daar ging het vier randjes geleden een beetje (hokje) scheef. En bij het laatste randje ging ik te ver in de automatische piloot, zodat het weer een eigen creatie werd. Wel consequent uitgevoerd, dat dan weer wel, dus over honderd jaar denkt iedereen gewoon dat het zo hoorde.

7 opmerkingen:

 1. Succes met de laatste loodjes. Je borduurwerk wordt mooi en persoonlijk geweldig om te zien,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het leuke aan de Randjes is, dat er geen strenge juf is die ze beoordeelt. De ene maakt er wat bij, de andere laat wat weg. Het gaat om het plezier van het borduren.
  Groeten, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van reageren kòmt reageren !
  Ik kan ook niet meer zonder zo'n *Desk Needle Threader* zodat je door kunt met het quilten of patchen
  Gezellig blog heb je !
  In randjes borduren heb ik geen zin meer ! Maar ik bewonder ze wel !
  Groetjes ,Rini.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk! Geniet van je welverdiende vakantie! En je randjes zijn echt prachtig; tuurlijk op je eigen manier, dat is toch eigenlijk het leukst... ;)
  Groetjes, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte met de laatste klussen en alvast een fijne vakantie gewenst. Groot gelijk heb je het werk te doseren en ook wat borduurtijd te nemen. De randjes worden prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.