dinsdag 8 juli 2014

Uitdagingen

Toen ik op de laatste werkdag mijn mailbox opende en een ontslagverzoek zag, werd ik niet echt blij. Dat betekent in de vakantie op zoek gaan naar een andere collega voor de eindgroep...Een nieuwe uitdaging om binnen 6 weken te regelen.

En dat betekent ook minder tijd voor steekjes. Jammer, want ik had toch echt gehoopt mijn Reiko-kinders na de vakantie een plekje te kunnen geven in mijn kantoor.


Het derde blok dat doorgestikt moet worden, blijft mijn lievelingsblok: 'de boom met mijn speciale leerlingen. Het is voor het eerst dat ik het rode sewline potlood gebruik. Nog een paar lijntjes en dan kan ik het volgende blokje afstrepen.7 opmerkingen:

 1. wat jammer dat je steekjes tijd zo verminderd worden, kan me namelijk goed voorstellen dat je de Reiko graag af wilt maken :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is balen Saskia. Jammer dat die brief niet eerder kwam nu moet je in jouw vakantie van alles regelen. Ook bij ons, als gebruikelijk, was de formatie echt net voor de vakantie rond. Ik hoop dat je gauw een invaller.vaste leerkracht kunt vinden. Ik wens je een fijne en ontspannen vakantie en een hoop mooie steekjes in de mooie Reiko quilt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Огромный труд! Работа впечатляет.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vervelend!! Hadden ze dat niet een week eerder kunnen doen??
  Succes met zoeken naar een collega, en vergeet niet dat je ook vakantie hebt en steekjes moet doen!
  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat vervelend. En niet netjes van je collega. Sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een toepasselijke quilt dus.
  Ik hoop voor je dat je tijdens de vakantie toch aardig wat steekjes kunt maken.
  Succes met het zoeken van een collega.
  grtjs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je Reiko kindjes zijn wel echt heel erg mooi. Drukke tijden dus voor jou en zo net voor de vakantie. S6 met alles!
  groet, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.