vrijdag 17 oktober 2014

Bliksemschicht - C2

Met het maken van deze bliksemschicht heb ik het mini-rijtje C1 C2 C3 af. Dat betekent dat ik weer kan QAYG-en. (Quilt as you Go)


De zwarte lapjes beginnen op te geraken en omdat ik elk blokje met een ander stofje wil ga maken, moet ik op zoek naar een jaren-30 lapjes winkel.

Birdblocks in Amsterdam heb ik al leeg gekocht op zwart en ook de Sampler in Haarlem kan me niet verder meer helpen. Den Haag misschien? Of toch maar over de oceaan met internet?

11 opmerkingen:

 1. Van de lapjes die ik stuurde zijn er 2 uit Den Haag (de rode met vierkantje er in en de blauwe met witte bloem oranje stip) Daar hadden ze meer jaren 30 stofjes. Weet niet of ze ook zwarte hebben.

  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moet ik nog even voor je zoeken? den Bosch is niet zo ver…….
  Laat even weten, stuur ik een paar op.
  Je gaat trouwens goed hoor, ze worden prachtig.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe groot moeten ze zijn? Heb vast nog wel iets.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kan bij Schering en inslag informeren (Woudrichem). Hebben veel zwart maar weet niet of ze jaren 30 hebben. Lekkere koffie met lekkers daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt er weer een mooi sjaantjes blokje bij, succes met je lapjes jacht.

  Fijn weekend Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb geen jaren dertig zwart witjes, maar misschien is een bloemetje van een katoenen jurk van mij uit eind 1970 ook iets? Als je wilt kan ik een foto door mailen. Groetjes, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blokje is erg mooi geworden! Misschien kun je op de volgende site: http://www.flickenkiste.de wat mooie stofjes vinden. Zelf heb ik helaas niks zwart is huis. Anders had je daar wel tussen mogen neuzen.

  Groetjes,
  Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb niet veel zwart mast zal even zoeken. Als je me je adres stuurt kan ik je wat sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk blokje weer. Ik heb veel jaren 30 stofjes maar niets in zwart. Ik kocht ze indertijd bij : www.fabricshack.com zoeken onder Aunt Grace. Ik hoop dat je nog iets kunt vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geen eenvoudig blokje, echt handwerk.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.