zondag 19 oktober 2014

Deze was een makkie

Een blauw lief randje deze week. In heb even in dubio gezeten of ik het randje zo zou laten. Ik vond hem mooi in zijn eenvoud.


Heel even maar, want ik ga deze keer zo goed, dat ik best een moeilijk randje aankan....


En ik heb het nog niet gedacht of ik mag in de achteruit....

Uiteindelijk is het randje toch gelukt. Ik ga niet meer zeuren bloggen over al de borduurfoutjes die in deze lap zitten. Het is een lap zoals ik ben. Soms wat warrig van binnen met af en toe wat losse draadjes gedachten of in de knoop. En dan komt het er aan de buitenkant niet altijd even lekker uit.
Maar dat betekent niet dat ik niet meer mijn best doe hoor!
Er zijn nog heel wat uitdagingen en hobbels te overwinnen. De lap is nog lang niet af.

5 opmerkingen:

 1. Nou meis, ik vind je niet zo warrig met losse eindjes hoor!! En jouw opmerking van afgelopen week was ronduit Lief!!! Succes met al je hobbeltjes, ik loop heel veel randjes met en zonder hobbels achter!!
  big hug, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij komt het helemaal goed met je ;))
  " Good enough is the new perfect" is het nieuwe motto op mijn werkplek - dat helpt, als er wel eens een hobbel is....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog nooit een borduurwerk gemaakt zonder foutje; verkeerde kleur, teveel steekjes, noem maar op. Ik geef mijn eigen draai er aan en niemand die het weet behalve ikzelf. Dus gewoon doorgaan. Als het jou niet stoort laten zitten en anders in de achteruit. Groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, ik heb er ook dit soort foutjes in mijn lap zitten. Ach, wie zit er met zijn neus bovenop??? Ik vind je lap prachtig worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is JOUW lap en hartstikke mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.