woensdag 7 januari 2015

Wat kan tellen toch moeilijk zijn

Met de randjeslap op tafel is het in de vakantie gemakkelijk om elk los momentje toch nog even een paar steekjes te zetten.


Soms een klein stukje in de achteruit, en soms het gemiste steekje lekker laten zitten. Zo is het helemaal mijn lap.
Het blauwe randje is een steekje naar onder verplaatst. Ik kwam erachter dat ik tig randjes geleden een kruisje  te hoog was gestart en dat alle volgende randjes dus eigenlijk een kruisje te hoog beginnen.
Geen mens die het ziet, dus uithalen doe ik niet. Toch ben ik weer wel zo ijdel dat ik het niet op de foto heb gezet. Ach, dit foutje is hersteld en met nog zo'n 20 randjes te gaan, zal het echt niet het laatste foutje zijn!

7 opmerkingen:

 1. Ik ben ook ergens verkeerd gegaan met de rijen ertussen. Ook inplaats van drie naar twee gegaan. Er zijn ergere dingen, zeg ik dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, helemaal jouw lap, met foutjes die toch niemand ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is niet erg, komen we allemaal eens tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach, dat zijn zulke kleine foutjes, die zie je alleen zelf. Ik denk dat niemand straks na gaat tellen of er overal wel evenveel ruimte tussen de randjes zit....;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik betrap mij er ook op bij het kruisjes borduren dat ik met respect naar de meisjes kijk die zo jong nog dit geborduurd hebben.
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aan de reacties is te merken dat er meer foutjes worden gemaakt, haha. Maakt helemaal niks uit. Ik blijf het een prestatie vinden, al die prachtige randjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij worden er stiekem door andere ook wel eens een foutje gemaakt,alleen vertel jij ze,..
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.