woensdag 30 december 2015

Quiltdip

Dat ik na het afmaken van de hexagonnenlap in een gat zou vallen, was te verwachten. Dat deze dip gelijk zou vallen met een instorting op werkgebied is iets ongelukkiger. Het woord overspanning is gevallen en ik heb mijn functie als locatiecoördinator teruggegeven. En samen met een vastzittende schouder (kalk? gescheurde pees? stress? slijmbeursontsteking? alles tegelijk?) houdt het even niet over.


Ik mag weer voor de groep en dat is een feestje. ( Echt, ik krijg hier energie van en zit dus niet thuis op de bank). En met behulp van gesprek, loog en peut en veel lieve mensen klim ik er weer een beetje bovenop en langzaam aan lukt het me om weer met stofjes te gaan spelen.

De grote lap is weer veilig teruggekomen, inclusief juryrapport ( 7-ens en 8-en) en klosjes garen van Metler. Het bloggen staat dus op een laag pitje.

p.s. lief vriendinnetje uit Ter Aar: je had het helemaal goed! Bedankt voor je kaartje.

16 opmerkingen:

 1. Fijn dat je Hexjes weer terug zijn maar wat vervelend voor je dat het nu even niet goed gaat met je, in gedachten bij jou en je gezin en voor het nieuwe jaar Alle Goeds toegewenst!!

  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, dat is even niet niks. Ik wens je veel sterkte en hoop dat je het komende jaar de 'draad' weer goed kunt oppakken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat vind ik heel wat voor je, Sas, en ik hoop dat je uiteindelijk weer fijn de oude Sas in haar eigen oude sas zult kunnen zijn.
  Beterschap, sterkte en ook plezier gewenst en voor 2016 alle goeds voor jou en je gezin!
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wens je beterschap en een fijn nieuw jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is iets waar ik ooit ook mee zat, hopelijk klim je snel uit de dal. Beterschap voor 2016 en hopelijk komt je dip ook terug om te patchen en quilten.
  Wens je alle goeds voor het nieuwe jaar.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niet zo fijn dat het allemaal niet mee zit momenteel.
  Ik wens je toch een gezellige jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2016!
  Leuk dat je weer voor de klas mag.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet leuk om te lezen hoe het de laatste tijd met jou is gegaan.
  Ik wens je dan ook het allerbeste toe en hoop dat het in de komende tijd beter met jou gaat worden.
  Maar ook een hele fijne jaarwisseling en een goed 2016.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoop dat je gauw weer helemaal de oude bent...
  Fijne jaarwisseling en de beste wensen voor het nieuwe jaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het was zo stil op je blog, ik vermoedde al wat. Dapper dat je ons mee laat leven met deze moeilijke tijd. Fijn dat er een oplossing voor je werk is. Veel sterkte. Voor jou en je gezin ern goed en gezond 2016 gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Neem je rust, en ik hoop dat je spoedig weer mag opknappen.
  Goede jaarwisseling en hoop op een goed 2016 voor jou en je gezin
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk om te merken, dat je energie krijgt van het voor de klas staan! Hopelijk komt het langzaamaan weer goed en voel je je binnenkort weer een stuk prettiger! Voorzichtig aan, ook regelmatig een lapje aaien...
  Veel goed wensen voor 2016.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat is dus wel iets meer dan alleen maar een quiltdip. Rustig aan maar Saskia, neem de tijd en straks genieten van je groep. Hele fijne jaarwisseling en en alle goeds en zegen voor de komende tijd. Liefs, Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een dip is vervelend, maar als er dan ook zoveel lichamelijke klachten bijkomen is het goed balen. Ik hoop dat je door de vermindering van stress snel zult opknappen en weer zin krijgt in je passie. Goede jaarwisseling en dat 2016 een voorspoedig jaar gaat worden. Gr. Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nieuw jaar , nieuwe energie

  Vanuit Zweden wensen wij, jullie een heel gelukkig Nieuwjaar en een heel gelukkig en gezond 2016

  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wens je een vlot herstel toe en een heel mooi 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat is niet fijn om te lezen, wat rot voor je. Ik proef ook een heel positieve instelling in je berichtje gelukkig. Sterkte met je herstel en geniet van het goede!
  groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.