woensdag 21 december 2016

Octablom groen

De kleine werkstukjes voor onderweg en de televisie maken is echt heel leuk, maar als de stapel uit het blikje begint te puilen, wordt het tijd om tussenblokjes te gaan snijden.


Snijden en meteen de stiknaadjes tekenen. Dan ligt ook hiervan weer een stapeltje klaar voor onderweg. Het lukt niet meer om alleen rest lapjes te gebruiken. De voorraad blauw en groen zijn aardig aan het opraken. Maar gelukkig zijn er genoeg lapjeswinkels in de buurt en is de voorraad weer ietsje aangevuld.


Zolang er geen twee dezelfde kleurtjes naast elkaar terecht komen, wordt het een groene (potpoorie, porpoury, dyslexie? )lapjeshussel. Als deze rij vast zit, komt de rode variant te voorschijn. Ook daar mogen dan weer lapjes voor gesneden worden.

4 opmerkingen:

 1. Leuk hè, zo lekker bezig zijn met kleine werkjes voor de tv, Gezellige dagen gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij werkt ook altijd aan verschillende projecten. Dat doe ik ook en zo komt er toch steeds weer iets af. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt leuk. Zeg als je nog lapjes kunt gebruiken, dan wil ik wel even door mijn voorraad gaan en je wat toesturen. Mail dan maar welke kleuren en hoe groot minimaal. groetjes Conny
  connysquilt@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.