zaterdag 4 maart 2017

De draad weer opppakken

Na een heerlijke vakantie met niets doen en plannen maken voor de toekomst op werkgebied ben ik eerst maar eens begonnen met het sorteren van de spelden van de diverse projecten en kussentjes.
Een heerlijk ontspannen werkje.


Er zijn zoveel leuke dingen om te maken en vorig jaar stond in het teken van het afmaken. Dat is niet helemaal gelukt, dus ook dit jaar zal ik vooral met lopende projecten bezig zijn.

Tja, maar dan moet er niet een leuke kraaltjesworkshop voorbij komen, en een kajak-eskimoteercursus en een trouwerij waar je toch echt voor moet shoppen en niet te vergeten de jaarlijkse paasviering bij ons thuis. Niemand verplicht me om ervoor te zorgen dat alle tien de plagen van Egypte ook daadwerkelijk in snoepvorm (maar dan weer zonder gelatine) aanwezig moet zijn, maar het mijn sport om het toch voor elkaar te krijgen.

Tussen deze bedrijven door slecht een paar steekjes kunnen zetten.


Twee lapjes voor de octablom en een paar vlakjes aan de grote rode lap van de octablom zijn gezet.


6 opmerkingen:

 1. Ja soms zie je door de bomen het bos niet. Alles is zoooo leuk om te maken. Jouw projecten zien er mooi uit Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon proberen om van alles te genieten en te doen. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, we hebben het druk. Of je nu jong of oud bent, gewoon lekker druk. En je moet doen wat je kunt en wilt. Succes met je projecten. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier hetzelfde hoor, maar rustig aan, komt helemaal goed.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, er komt gewoon te veel langs en te veel ├ęcht op je pad. Dat betekent nogal eens laveren. Neem toch maar niet te veel werk op je hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er zijn gewoon teveel leuke dingen te doen, gewoon doorgaan. Niet haasten maar genieten. Succes Tiny

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.