zaterdag 26 januari 2013

De eerste hoek zit vast

De nummers 1 en 2 van het patroon van de Lensquilt heb ik tegelijkertijd getekend. Deze keer heb ik ook weer twee blokjes gemaakt, maar dan wel twee verschillende. Nummer twee is het spiegelbeeld van vier. (Waar de fout in zit). Ik had natuurlijk consequent kunnen zijn en het weer fout kunnen doen, maar toch maar niet.

Hier liggen de delen die nu af zijn bij elkaar.
 En hier is het hoekje er aan vastgemaakt. De log cabin-blokken worden met de naaimachine gemaakt. Het inelkaar zetten doe ik helemaal met de hand.


Het is een gepuzzel, maar het patroon zit zo wiskundig strak in elkaar, dat als je de hoeken in de gaten houdt het toch niet al te ingewikkeld is.

6 opmerkingen:

 1. Wow, das sieht Klasse aus.
  Liebe Grüße Grit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het toch een bijzonder patroon. Je wordt er zó door om de tuin geleid. Prachtig wordt hij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij wordt echt mooi. Zoals Chris ook al zei, je wordt echt misleid. Het lijkt als of er een grote bobbel onder zit. Dat iemand dat zo kunstig kan ontwerpen.

  Groeten, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Saskis, ik zag dat je mijn blog had bezocht. Leuk! Welkom in blogland. We zullen elkaar nog wel eens "tegenkomen" op het www.
  Prachtig die lensquilt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige quilt wordt dit ! ! !

  Fijne zondag Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.