woensdag 11 maart 2015

Het einde komt in zicht

En weer twee randjes af. Het stukje onbewerkt linnen wordt nu zichtbaar kleiner.


Omdat ik niet wil eindigen met de fietsjes of een tekst heb ik nog een extra stukje over straks. Ik ga daarom een klein stukje door met het 2015 project. Dat zijn misschien saaie randjes met maar één kleur, maar het past wel in het grote geheel van mijn lap.

Daarna houdt ik het kruissteekjesborduren wel weer even voor gezien. Ik merk dat nu de 16000-lap-die-in-werkelijkheid-veel-minder-hexjes-telt af is en nu bij dit project ook het einde nadert, ik toch weer ga scrollen en bloghop en verdacht veel google-afbeeldingen af struin. Ik voel een nieuw project opborrelen, oude liefdes opfleuren...

Nu nog dat ene boek vinden. Het boek met het patroon van die andere Sjaan.... Geen hexagonnetjes, maar wel veel diamantjes/ruitjes.....Ik droom nog even verder. Zal ik wel..zal ik niet....of toch....of nog even wachten....maar dan....en.....of.....zucht.....

5 opmerkingen:

 1. Zeker weten, er komt wel weer een mooi project op jouw pad! Rond neuzen is ook al heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog even volhouden! En een nieuw project.....weet zeker dat dat wel goed zal komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die andere Sjaan is wel erg mooi hoor ik kan me voorstellen dat je daar naar op zoek bent. Je steekjes zien er erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja een fijn nieuw werk, droom ik momenteel ook over.
  Fijne hobby toch
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.