vrijdag 27 maart 2015

Over graancirkels en bezemstelen

Terwijl de lap over de kleine tafel hangt, kan ik het niet laten om het midden van de hexagonnenquilt alvast te doen. Drie cirkels staan al snel in het graanveld.


Mijn DH bekijkt het van een afstandje allemaal eens kritisch en neemt me vervolgens mee naar de kluswinkel. Dat moet handiger, vindt hij. Dus na een uurtje is mijn vraagteken op het gezicht nog steeds aanwezig en liggen er verschillende latten en stokken in de kamer.


Ik wordt er nog even op de fiets uit gestuurd om speciale knoppen en soort van 'draadenden' (ofzo) te halen en dan staat er dit op tafel:


Dat lijkt toch op dat ding op de handwerkbeurs? Ehhhh...ik heb hem nog niet helemaal...
Dus wordt ik aan het werk gezet achter de naaimachine om die klipjes te maken die je ook maakte voor de sondezakjes. (Hij onthoudt wel veel projecten, die DH van me).
Ja, dat snap ik wel, maar hoezo dan?


Oooh, zo!
De tafel is met een katrol hoger en lager te zetten. Nu de quilt nog wat beter oprollen en ik heb mijn eigen echte heuse quiltframe.

Dank je wel DH! (En de klipjes? die zitten met een punaise vast aan de stokken, zodat de lap niet weg kan rollen. Toch wel handig zo'n praktische techneut in huis)

12 opmerkingen:

 1. Wat een goed idee van je man en wat ontzettend leuk dat hij zo meedenkt!! Denk dat je hier heel veel plezier van zal hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw man is gezegend met inzicht en probleemoplossend vermogen! Ge-wel-dig! Daar kun je mee vooruit, want het is een flinke klus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handige Harry!
  Ajetoo (volgens buurman&buurman)
  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve en slimme man heb jij. Nu kun je heerlijk verder gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo'n man die met je meedenkt!
  Zelfs als je helemaal niet aan zulke dingen denk heeft hij al bedacht hoe je werk makkelijker kan.
  Slim hoor, en zo fijn dat het ook direct voor elkaar is.
  Veel plezier er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geef mij ook zo'n man... Wat heb je geluk met zo'n liefhebbende, meedenkende én handige man! Met zo'n megaproject zal dit enorm van pas komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat geweldig zo'n man en vooral ook zo'n mooi frame!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat hebben wij toch super lieve mannen! Ik kan erover meepraten want ik heb er ook zo een. Hij maakt geen frame maar is super met andere dingen.
  Geweldig toch.
  Fijn weekend.
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superhandig zo'n mannetje in huis...:)
  Dat quilten zal nu zeker beter gaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.