woensdag 15 februari 2017

Nog een speldenkussen en een give-away

Aangestoken door zowel het snot- als het speldenkussenvirus heb ik afgelopen kerstvakantie niet alleen heel veel zakdoeken gebruikt, maar ook kussentjes gemaakt. Eentje was om te ruilen, maar omdat ik het model zo leuk vond, heb ik er ook nog eentje voor mezelf gemaakt.


Het thuisfront verklaart me voor gek, want die vinden dat je met één kussen ook een eind komt. Maar wie een eerder blogje van me las, weet dat ik graag op kleur sorteer. Dus deze kussen is voor de witte en blauwe exemplaren...


Van de restjes maakte ik een naaldenmapje. Eentje ging naar Alice en de andere ga ik weggeven.
Dus houd je van zachte enveloppen in de bus? Laat dan een berichtje achter. Aan het einde van de maand laat ik weten wie de gelukkige winnaar is geworden.


(Voor alle duidelijkheid: ik geef alleen het naaldenmapje weg. Het kussentje blijf ik zelf gebruiken.)

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee om voor alle werk een eigen kussentje te maken. Speldenkussen is mooi geworden. Ik heb de laatste week ook veel kussentjes gemaakt naar patroon Ellie's Quiltplace. Kan geen foto invoegen. Kijk op Dientjes Bezigheden. Veel succes met alle werkzaamheden. Fijne dag. Dientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een activiteiten weer Saskia, het is inderdaad verslavend om kussentjes te maken. Veel plezier met de give away. groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je weer zo bezig kunt zijn met quilten na je schouderblessure. En leuk dat je weer regelmatig blogt. Fijnr dag en hartelijke groet Annemiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Saskia. Voor een Give Away ben ik altijd in. Ik waag maar een gokje. Ik heb nu 2 naaldenmapjes. 1 super oudje, zo'n 45 jaar door mij gemaakt op de PA, en eentje die ik met vriendinnen heb gemaakt tijdens een workshopje/high tea bij Marijke (Atelier Hartendief). Dat laatste was trouwens erg leuk en gezellig om te doen. Gisteren ontving ik ook mijn speldenkussen voor de ruil. Per ongeluk te laat verstuurd. Kan gebeuren. Wel een leukerd ook weer. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke give away. Daar wil ik wel een kansje op wagen. Het speldenkussentje is zo mooi, leuk patroontje!
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk speldenkussen, ik moet er ook eens een paar maken. Waar vul jij zo'n kussentje mee?

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.