vrijdag 12 december 2014

BRRR

Ik moet er nu even niet aan denken om in mijn badpak rond te huppelen. (En terwijl ik dit schrijf hoop ik dat er niet teveel beelddenkers onder de volgers zitten, want de combinatie - ik + badpak + huppelen....eh...sorry, je had kunnen leven zonder deze informatie)


Het Reikopoppetje heeft wel een badpak aangekregen en is veel leuker om naar te kijken. Het is het laatste poppetje voor de octablomquilt die ooit in de QuiltEnzo heeft gestaan. De volgende opdracht zijn hexagonkransjes. Ik ga proberen om te "fussycutten". Ook zo iets, wat ik nog niet eerder deed.

Dus als je even niets van me hoort, kun je me vinden tussen mijn lapjes op zoek naar kleine plaatjes of printjes...

8 opmerkingen:

 1. SAS,wat is"fussycutten".Misschien heel dom van me,maar ik ken het niet.
  Fijne quiltdag vandaag,met storm en regen buiten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerds zijn ze toch, die Reiko poppetjes! Leuk, met die stril!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje, vooral met de strik, en veel plezier met het fussy cutten.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, zonder had best gekund, maar die grijns die volgt na het lezen van jouw nutteloze info is toch ook wat waard, Sas. Ik ken je niet, maar heb wel snel ergens een beeld bij. Kan ik ook niet helpen. :-)
  En dan ook weer zo'n enig reiko meisje... fleurt de dag weer een beetje op :)
  O ja... wát is fussycutten????

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zo'n beelddenker... dus ja hoor ik zie je helemaal voor me al huppelend in je badpak! Ziet er best goed uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mij zie je ook nooit in badpak rondhuppelen. Ben meer van korte broek en zonnehemdje en dan ook vooral het water niet in gaan. hihi... Maar jou meisje heeft een prachtig badpakje aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Saskia je poppetje is echt heel erg leuk geworden.En wat het fussycutten betreft ik vind het altijd net goochelen met stofjes om er het mooiste uit te halen.Groetjes en een fijn weekend Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, ben ik blij dat ik geen beelddenker ben. Maar je poppetje is wel errug leuk. Ben benieuwd naar je gefussycute (wat een woord) hexagonnen. Groetjes, Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.