zondag 14 december 2014

Eeerlijk is eerlijk - K9

Eerlijk gekregen en eerlijk geruild. Beide lapjes kwamen in de "Sjaan-doos" terecht. Pas toen ik een rood lapje nodig had voor het volgende blokje, viel het me op: de bloemetjes zijn identiek!


Het lapje met de witte bolletjes (rechts) is een moda-lapje. Van het linker weet ik de herkomst niet. Zouden er nog meer look-a-likes zijn?

Het blokje is (bijna) goed gelukt. De volgende keer iets beter opletten op de hoekpuntjes, waar de spelden moeten. Nu is het lapje toch ietsjes verschoven onder de naaimachine.


5 opmerkingen:

 1. Grappig dat ze bijna hetzelfde zijn.
  En ik vind je blokje goed gelukt hoor! Merk zelf ook steeds vaker dat we wat minder kritisch op ons zelf moeten zijn.
  Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel knap, op de naaimachine! Ik doe het je niet na hoor. Apart die stofjes, wie heeft het design van wie gepikt vraag ik me dan af.......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een schattig stofje en wat naar dat je hem nu dubbel hebt! nee hoor, komt altijd van pas en voor je Sjaan is het uitermate geschikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, de lapjes. Hetzelfde, maar dan anders :)
  Ik patch altijd met de hand, omdat op mijn machientje alles altijd verschuift, zelfs als ik het rijg. Met alleen ondertransport heb je dat snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi blokje en een heel bizar toeval met de lapjes! Kip/ei-verhaal? Wie zou er het eerst geweest zijn :-)?
  groetjes
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.