dinsdag 16 december 2014

Toch een UFO?

Ik heb er al eerder over geschreven en hoewel ik mijn uiterste best doe om de projecten niet te lang te laten verstoffen, (Stof is het immers al) zijn er toch ufo's en aliens gesignaleerd.


Het is mijn randje "space invaders" op speciaal verzoek van de mannen hier in huis. Nu zouden het emoticons zijn, maar de eerste computerspelletjes waren opgebouwd uit vierkantjes en die zijn prima te borduren. Puber2 had het nog leuker gevonden als er ook nog geschoten werd. (Dat is maar een paar kruisjes, mam. Dan lijkt het net of het spel in je werk gespeeld wordt) Of dat er losse steekjes gemaakt worden alsof er een poppetje net uit elkaar was gespat. Mmneh, er zijn grenzen...


Er zijn nog veel meer aliens in het spel, maar het randje is vol. Op naar de gewone telpatroontjes. Uit mijn hoofd randje 83.

3 opmerkingen:

 1. Geweldig, zo´n manneninbreng! Applaus voor je randjes....ik ben al veeeeeel eerder gestrand.....volgend jaar met frisse moed verder,
  groetjes
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk randje en inderdaad enig de " mannen" inbreng!
  Moet vaak aan je denken over je gezegde "2015 wordt het jaar van de Affo's" ........... Misschien wel een enkele Uffo van bestaande lapjes..... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.