zondag 2 november 2014

Een verjaardagsbee

Zaterdag 1 november mocht ik vieren dat ik weer wat grijze haren erbij heb gekregen. Ik zie ze zelf niet, maar wordt er wel af en toe op gewezen. Mmmm, ik denk dat het nog steeds een bepaalde lichtval is.
Hier in huis vieren we altijd onze verjaardag op de dag dat je jarig bent en is iedereen ook welkom om te blijven eten. Omdat mijn verjaardag deze keer op een zaterdag viel, had ik zin in iets anders.
Je kent het gezegde immers: hoe ouder, hoe gekker nietwaar?

Voor de middag had ik verschillende fröbel- en draadjesmutsen uit de buurt uitgenodigd om onze hobby te combineren met chocolaatjes. Een break in een drukke dag. Dat moet ik vaker doen! Met zijn zessen hebben we toch wat steekjes kunnen zetten, werden er poppen gebreid en verder gewerkt aan de diverse haakprojecten.


En hiermee ben ik verwend. Niet op de foto staan de dozen chocolade die ik ook kreeg. Maar kennen jullie de gezegde: My husband let me buy all the fabric I can hide?
Een nadeel van dit gezegde is dat ik op alle 'verstopplaatsen' geen combinatie durf te verbergen van stof en chocolade. Het idee dat er vlekken komen op deze met zorg uitgezochte lapjes...Terwijl ik blader in de boeken die ik kreeg, gaan mijn gedachten door het huis. Gevonden! Achterin het linker keukenkastje, achter de gebakbordjes en de reserveglazen....daar is nog wel een plekje. Niet verder vertellen hoor! (Pubers staat hier in huis gelijk aan snoepliefhebber zonder grens)

11 opmerkingen:

 1. Leuke manier om je verjaardag te vieren. en het Rosie project is zo leuk. Heb het in een adem uitgelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte gefeliciteerd, mooie en lekkere cadeaus!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag! Zo te zien ben je aardig verwend. Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als nog van harte gefeliciteerd, fijn dat het een heerlijke dag was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Saskia. Zo te lezen heb je een leuke dag gehad en ben je fijn verwend! Ik zal het niet verder vertellen van die chocola hoor.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is een leuk idee: heerlijk knutselen met elkaar! En dan nog zulke mooie kadootjes EN chocolade... Nog van harte met je verjaardag - die grijze haren vallen echt niet op!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog gefeliciteerd met je verjaardag Saskia!
  Grijze haren zijn helemaal in hoor, dus laat maar komen, allemaal wijsheid moet je maar denken.
  Mooie stofjes heb je gekregen. Niet verstoppen hoor, ben je gek. Je kunt er toch niets aan doen dat je ze krijgt? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hè, nou ben ik veel te laat met je te feliciteren!! Domdom. Ik wens je nog een heel goed en gezegend jaar en heel veel plezier in alles wat je doet. Ook je werk en gezin! Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.