zondag 16 november 2014

Randje en rand

Bijna zijn de halve randjes klaar en kan ik weer verder met de hele randjes. Ik loop nog hopeloos achter, maar op deze manier blijft het voor mij wel leuk en behapbaar. Het volgende randje is weer een dikke. Ik ga eerst verder met een ander randje...


Nee geen borduurrandje, maar de rand die al zo lang ligt te wachten. Eigenlijk is het geen rand maar een tunnel.


De Reikoquilt is al een tijdje af, maar lag een beetje te "ver-uffo-en" in de kast. Eigenlijk een klusje van niks, maar dat zijn ook al die andere projecten.
Met zes projecten ben ik nog actief bezig. En de kast/computer puilt uit van plannen. Maar ik bombardeer 2015 alvast tot ufo-loos jaar, en dat betekent afmaken, afmaken, afmaken...

9 opmerkingen:

 1. Hoi Saskia,

  Het ver-uffo-en komt bekend voor. Mijn eerste quilt ligt al anderhalf jaar te wachten op haar tunnel. Ik denk dat ik met je mee ga doen om de boel af te maken.

  Groetjes,
  Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk je randjes.
  En ufo's dat ken ik ook hoor.
  Succes met afmaken in 2015.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, mooi nieuw woord heb je uitgevonden. ver-uffo-en... Ik hoop dat het je lukt je aan je goede voornemen te houden....die Reiko gaat in elk geval wel lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tunnels zijn mijn minst leuke dingen om te doen, kost zo'n tijd, is altijd een lang, recht stuk, blehh! Volhouden, want - meestal toch snel af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je randjes zijn mooi, succesxmet afmaken ik ben er ook druk mee bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dan heb jij dus al een goed voornemen voor het komende jaar. Dat zit bij mij ook in het achterhoofd. Alleen wordt het dan wel minder afwisselend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een heel goed voornemen en dacht gelijk "goed idee, doe ik aan mee".
  Maar ja toen wist ik nog niet dat we in 2015 voor de tweede keer opa en oma worden.......
  Wens je heel veel succes en lees je blog graag!
  Groetjes 10eke

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.