zaterdag 16 februari 2013

Sue zoekt het hogerop

Nu Billy veilig in de boom zit, durft ook Sue het aan om omhoog te klimmen. De stukjes zijn geknipt uit het kopieerpapier en vastgestreken op het stof. Tot zover werkt het best goed. Bij Billy liet het papier net even te snel los. Ik denk dat de strijkbout niet warm genoeg was.


Als de kleine Sue haar plekje heeft gevonden in de boom, moet ik me ook eens gaan verdiepen in de speciale borduursteek die bij het patroon staat. Ik snap er nog niet veel van.

9 opmerkingen:

 1. They are so lovely.

  Liebe Grüße Grit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms moet je zo'n steek even proberen en als je dan bezig bent snap je het. In het boekje "Elegant stitches" van Judith Baker Montano staan behoorlijk duidelijke plaatjes van diverse steken, of een boekje van de bibliotheek... dan is het misschien wel duidelijk.
  Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze leuk, maar ook wel heel klein.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Billy zal blij zijn dat er gezelschap bij komt. Enig is het. Heel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Billy sieht Klasse aus.

  Liebe Grüße
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig die kleine billy en seu, het is net een verhaal, ik ga je volgen......

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik was gisteren op de beurs en heb het patroontje en de stofjes ook gekocht. Zoo leuk, Hopen dat ik er binnenkort aan kan beginnen maar intussen volg ik jou lekker. Ook leuk!
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.