woensdag 13 maart 2013

Een steuntje in de rug

In blogland zie ik veel verschillende spelende boomklimmende kinderen. n ook van het tweede deel heb ik al een klein stukje gezien. Ik moet nog een paar kinders. Eerst kopieren en knippen. "Serieus mam, zo klein?"


Ja, ik moet toegeven, het broekje is inderdaad wel heel erg pietepeuterig. Dan vallen de handjes opeens heel erg mee. Niet vergeten het papiertje eruit te vissen zo meteen.


Nu het jurkje nog en dan even pauze...


Tja, misschien zijn kleine applicatiespeldjes toch wel het investeren waard... Maar het lukt nog steeds met gewone glasspelden. Hier is het uiteindelijke resultaat: (zonder palestrinast(r)eek)


Nog drie te gaan. 

12 opmerkingen:

 1. Pietepeuterig, maar wel verschrikkelijk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leukkkkkkk en zo mooi gedaan mag ik vragen waar je die poppetjes koopt vind ze zo leuk zou ik ook wel willen doen ik hoop dat ik wat van je hoor

  Groetjes Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ja het is een klus, maar dan heb je ook wat. Ik vind het behoorlijk verslavend werken hoor. Die kleine speldjes heb je echt nodig joh, eventueel bestel je ze bij Dorry. Daar heb ik ze gekocht met een ring erbij waar ze op kunnen.
  Mocht je meer info willen mail me maar. Leuk trouwens om bij elkaar te kijken, ik heb het hoedje nu ook gedeeld en jij had het over kraaltjes. Dat heb ik nu gedaan.
  grappig toch?
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is klein en best moeilijk lijkt me. Maar wat wordt het schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kinderboom! De speldjes zijn het investeren zeker waard. Ik gebruik ze ook vaak bij het patchen.
  Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij appliceert met een ring. Ga ik ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De boom wordt steeds voller en leuker.
  Groeten, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oei dit is echt heel klein, knap werk en het wordt prachtig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. het wordt wel heel erg leuk, hoor! Ik vind de kleine speldjes niet zo scherp, wel handig omdat ze zo klein zijn! Ik gebruik veel de flower head pins van Clover, lekker dun en scherp.
  succes met je Brammetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.