dinsdag 26 maart 2013

Na 25 jaar

Deze week wordt er op halve kracht gequilt. Niet dat ik weer een griepje onder de leden heb ofzo, maar deze periode is gewoon erg druk in ons gezin. Wat anderen misschien met kerst ervaren, doen wij met pasen. Gasten komen eten, uitgebreid ander diner en dan kom je tot de conclusie dat het servies er na 25 jaar niet helemaal meer compleet bijstaat.
Het Zweedse warenhuis bracht echter uitkomst en mijn DH en ik waren er vrij snel over uit: we nemen gewoon alle drie de kleuren.


Past ook goed bij het bankstel. Bankstel in de keuken? Nee hoor, maar wel een bistrobank in de kamer. De tafel is namelijk in hoogte verstelbaar met behulp van een ingewikkeld katrollensysteem. (eigen ontwerp van DH). Door de week eten we gewoon in de keuken, maar met gasten erbij wordt de tafel opgekrikt en eten we zonder ruimtegebrek in de huiskamer.

In de tuin is het ondertussen een vrolijke keuken. Rinkeldekinkel! De middelste zoon heeft zich vrijwillig opgeofferd om de oude niet meer naar de kringloop te brengen serviesonderdelen weg te gooien in de kliko.

7 opmerkingen:

 1. Wat gezellig, maar je hoopt dan met pasen buiten te kunnen zitten he? Zou wel leuk zijn, maar, och binnen is ook leuk als je met zoveel bent.
  Sterkte met voorbereiden, geniet er ook van he? Soms ben je zo druk dat er een hoop aan je voorbijgaat en dat is niet fijn.

  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoop dat de weergoden er nog wel voor zorgen dat je met de familie naar buiten kan. Heb medelijden met de mensen die het paasweekend gaan kamperen. Brrrr.
  Heel veel plezier met Pasen en met het voorbereiden.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens je dan maar alvast hele fijne dagen en een goede voorbereiding

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een mooi servies wat je nu uitgekozen hebt.
  Je zoon zal het geen straf gevonden hebben om eens lekker met serviesgoed te gooien. Dat zijn zaken die zelden mogen. Veel succes met de voorbereidingen voor Pasen en natuurlijk mooie dagen met de visite.
  Groeten, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niks mis met Ikea, erg mooi die bij elkaar passende kleuren. Vrolijk Pasen. Groet, Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zo'n dinertje met pasen, en wat een super idee van die tafel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is toch een goeie gelegenheid om weer eens wat nieuws aan te schaffen. Chique hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.