donderdag 7 maart 2013

Klosje op.

Niet alleen het klosje is op. De puf ook. De griep is toch toegeslagen...

Dit keer de achterkant van mijn hexagonnenlap. Elk stukje wordt eerst geregen, voordat het aan de lap mag. Meters en meters draad/garen gaan er doorheen.
Echt een aanrader om deze quilt de gaan maken als je nog verschillende halve klosjes garen in je bezit hebt; ze komen gegarandeerd op!


Zo heb je nog eens een reden om naar een winkel ofzo te gaan. Je weet wel, zo'n winkel met die honderden aaibare lapjes, waar je best nog wel een plekje voor hebt, ergens...
En dan niet vergeten eindelijk ook eens te investeren in kleine applicatiespeldjes, anders moet je weer terug. Je zou ze bijna expres vergeten!

6 opmerkingen:

 1. zelfs de achterkant vind ik mooi!
  Liefs Zus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, als je er zat van bent draai je hem gewoon om.
  Beterschap trouwens!!!
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleuren zitten er in. Denk je de dans ontsprongen te zijn (wat betreft de griep), ben je toch nog aan de beurt. Beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap Saskia. De tijd nemen hoor om weer op te knappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is te hopen dat je snel weer puf hebt. Dat is inderdaad een behoorlijke tegenvaller, zo op de valreep toch nog griep krijgen.
  Groeten, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes, je hexjes!
  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.