zondag 10 maart 2013

En zijn naam is...

Het blog-lezen van gisteren was voor een keertje leuk, maar na de letter m had ik het toch wel gezien. Stof vasthouden in plaats van een muis is toch duizend keer leuker. Ik heb nog wat hexjes in elkaar geregen, maar daar komt pas weer een foto van als er wat te showen valt. M'n mysterie-project is deze keer aan de beurt.

Deze keer heb ik geen naam in mijn hoofd. Mischien komt het omdat er tijdens het werken een film op de achtergrond aanstond. Appliceren begin ik best leuk te vinden, maar tjonge wat zijn sommige stukjes klein!

De uitleg van de palestrinasteek heb ik hier gevonden. Mmmm, dat vraagt nog wel wat oefening, al vind ik de variant van knoopje-kraaltje-knoopje-kraaltje ook wel het proberen waard.Aan de boom hangen nu drie blaadjes. En volgens mijn dochter hoort dat ook zo. Je klimt toch alleen in de zomer in bomen?


7 opmerkingen:

 1. Het is een leuk patroon om te maken. De palestrinasteek is niet echt moeilijk om te maken. Zag je op de video dat ze op de achterkant een rechte streep had getekend? Succes ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk wordt het met al die kleintjes in de boom, veel plezier met de rest van het blok

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die bloghop lijkt me echt een lange zit. Ik ben bij de A al afgehaakt. Het is leuk om inspiratie op te doen, maar als je daarna geen tijd meer over hebt om het uit te voeren, wordt het frustrerend.
  Groeten, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Der Block wird sehr schön.

  Liebe Grüße
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke steek is dat. Kende hem niet, dus weer wat geleerd.
  Je boom met kindjes wordt enig. Lijkt me toch erg leuk om aan te werken. En die naam komt wel hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.