vrijdag 15 maart 2013

Snoepjes

Waarom lukt het me nu toch niet om gewoon NEE te zeggen? Bij de kassa van de winkel lagen van die heerlijke snoepjes: Moda snoepjes.
Deze keer ben ik gevallen voor de minilapjes "Metropolitan Fair".


Eigenlijk ging ik voor applicatiespeldjes. Hoewel het eerste deel van de mysteryquilt al bijna af is, lijkt me het toch handig om hier eens in te gaan investeren. En tja, dan kom je eerst in de opruimingsbak, waar toch weer bruine stofjes voor de 16000 lagen te roepen. Moest ik vervolgens helemaal uit de richting ook nog even in de FQ-bakken speuren voor nog een bruin lapje dat ook best wel zal passen en kwam ik via de garens pas bij de kassa terecht.

En laten daar nu die kleine snoepjes in een mandje liggen te roepen wachten. "Double Chocolat" heb ik vorige maand al opgesneden. De kleuren waren bijna allemaal precies pas. Niet dat deze dat ook zijn, maar daar verzin ik nog wel wat op.

Een tussendoorprojectjebeginnen?  Dan moet ik wel terug voor dat andere lapje...mmm...dat lijkt me geen straf. Volgende maand maar weer.

9 opmerkingen:

 1. dat heb ik nou ook kan die snoepjes ook niet laten liggen ga vandaag ook maar weer eens naar de sampler wil kleine bloggen gaan maken dus even gaan neuzen
  maar je stofjes zijn heel mooi
  Gr Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Saskia,

  Nou, ik ging vandaag nog hoor. Straks zijn ze op, you never know... Goeie investering trouwens, daar ga je van genieten met die priegelwerkjes

  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hi, hi, hi, wie heeft da nou niet? geniet maar van die mooie lapjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms kun je jezelf gewoonweg niet inhouden, en om rust in het hoofd te houden moet je het dan maar gewoon kopen, krijg je ook geen spijt.

  fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sommige quiltwinkels zijn verleidelijker dan een snoep of gebak winkel....
  Voordeel is wel dat je er niet dik van wordt en je eindeloos kunt genieten van het denken waarvoor je de snoepjes of andere verleidingen die je niet kon weerstaan gaat gebruiken.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is ook zo moeilijk om mooie lapjes te laten liggen. Kan ik ook niet hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die snoepjes, dat is het gevaar, maar ook de lol van onze hobby, toch? Zoiets lekkers kan je toch niet laten liggen. Geniet er maar fijn van hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tja......, ik denk wel eens: een ander eet andere snoepjes....., ik heb liever deze....!! :)
  Geniet ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Your translate button isn't working...I can't read Dutch but love the photos!!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.