donderdag 23 mei 2013

Deze is het.

Ik heb niet veel om te laten zien op het moment. Dan maar een foto van de quilt die ik heb ingestuurd voor de ATT van september. Ik realiseer me dat ik daar alleen nog maar kleine stukjes van heb laten zien: Haggadah; een vertelling.


Ik krijg de foto niet zo heel erg scherp. Hij is helemaal met de hand gemaakt met strookjes, hexagonnetjes en clamshells. De (half)edelstenen zijn er gewoon opgeplakt met hobbylijm. Daar had ik even geen andere oplossing voor.

9 opmerkingen:

 1. Heel bijzonder Saskia. Deze quilt heb je ook hangen als je de speciale 'Sederavond' met je gasten viert? Een quilt die de essentie van Oude en Nieuwe Testament vertelt. Een getuigenis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sehr schön! So viele verschiedene Formen in einem Quilt! WOW!!! Ein echtes Kunstwerk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi geworden. Zie hem in september vast wel hangen als we naar Alkmaar gaan. Gr. Janny .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is toch de Egypte quilt? Staan die hagedissen en muis/rat voor de plagen die de Farao trof. Ben benieuwd hoe hij er in het echt uit ziet.
  Groeten, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi joh, bijzonder met al die verschillende vormen erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bijzonder en mooi. Eigenlijk te bijzonder voor een algemene tentoonstelling... Maar hij verdient zeker een plek daar, als het maar een bijzondere is.
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.