maandag 6 mei 2013

Weer thuis

We zijn weer thuis. On derweg zijn we heel eventjes verkeerd gereden richting Brussel, maar met behulp van het ouderwetse kaartleeswerk kostte dit uiteindelijk slechts 5 minuutjes omrijden.
Stukje tolweg, stukje N-weg en door de afwisseling vlogen de uren eigenlijk om. Het scheelt ook dat de pubers achterin zich prima vermaakten en nu groot genoeg zijn om drinken en lekkers door te geven aan elkaar.

In de auto heb ik nog een klein beetje kunnen hexen, maar ook veel geslapen. Ik hoef maar asfalt te zien of ik val al in slaap. De 93 bloemtjes zijn in ieder geval afgekomen. Ik kan nu de roze tussenstukjes maken.


Drie omhoog voor de ene rij en een strikje van vijf hexjes voor de andere rij.

8 opmerkingen:

 1. Leuk hoor al zo veel hexjes klaar, succes met het afmaken. En oh, ik lees nu pas dat jij vlak bij ons op vakantie bent geweest. Jammer van het regenachtige weer het laatste weekend hè. Nu is het tenminste een beetje opgeknapt, maar nog wel wat wisselvallig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dus jij hebt dat ook? Zodra is asfalt zie slaap ik ook. Maar of je er nou uitgeruster van wordt dat weet ik eigenlijk niet. Autorijden is best vermoeiend, vooral als het regent.
  Nou vandaag maar lekker genieten dan van de zon.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel toevallig ben ik een poosje terug op jouw blog terechtgekomen. Ooit kende ik een Saskia Smit in Den Haag (maar die is ouder) en nu lees ik dat je vlak bij mij op vakantie bent geweest en iets over een indonesisch restaurant! Ik woon 10 km voorbij Luzy en wist er niets van. Knap dat je kunt hexen in de auto. Wat gaat het worden? Gr Dineke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Slapen in de auto, je boft dat je dat kan. Ook al ben ik nog zo moe, mij lukt dat nooit....Fijn dat je een goede terugreis had en zelfs veel hexjes kon maken...Nu weer een ander kleurtje, fijn voor de afwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom thuis weer. Mooie hexjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk hè eventjes zo een paar dagen er tussen uit. En dan nog wel in het mooie Frankrijk. Gelukkig is het hier nu mooi weer, lekker warm. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt behoorlijk veel hexjes gemaakt in de vakantie. En nu maar even genieten van het mooie weer. Fijne dag, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hexjes zien er goed uit. Dat zal vast en zeker door de vakantie zijn gekomen. ;0D
  Gr. Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.