woensdag 22 mei 2013

't Was gewoon te koud!

K(r)amperen met Pinksteren....brrrrr....het was gewoon te koud. De jongeren hebben wel in een doos geslapen en hebben een mooi bedrag bijelkaar gesponsord gekregen, maar bibberdebibber, ik kreeg het echt niet warm.
Van speldenprikken kwam het dan ook niet veel. Een paar bloempjes zijn er tussen het warmblijven en het smokkelspel en vossenjacht nog wel gemaakt.


Maar ik was zoveel meer van plan. Lekker in het zonnetje een extra rand maken aan de 16000, of een meiske in badpak van de mysteryquilt erbij priegelen, of een paar stukjes sterrenoorlog doorpitten, want de ideeen voor een bijpassende kussensloop werden tussen het kampvuur en levend stratego ook nog aangedragen.

En ik wilde nog een label maken voor de stenenquilt. Want ook ik kreeg bericht dat ik mag hangen op de ATT in Alkmaar. (En dat vind ik spannend!)
Er waren nog zoveel wensen, maar ik heb zeker nog een paar dagen nodig om bij te warmen. En natuurlijk ook nog de onvermijdelijke berg was-, slaap- en tentspullen die niet vanzelf weer terug op de plank kruipen! Gelukkig hoef ik dat laatste niet allemaal alleen te doen.

9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met het bericht dat je quilt mag hangen. Leuk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een ellende die kou en die regen, dan is kamperen niet lekker. Goed dat we thuis nog kachels hebben die ons weer kunnen opwarmen. Bij mij brandt hij tenminste wel.
  Fijne week!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zal je het koud hebben gehad. Wij hebben het beddengoed nog niet eens naar de boot gebracht. En dan te bedenken dat over 6,5 week de zomervakantie begint.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och vreselijk toch. Aldoor maar die kou en die regen. Ik ga straks ook maar eens naar de winkel voor nog een zwarte broek, terwijl de kast vol hangt met witte.
  pittenzak helpt om warm te worden...
  sterkte en groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb met je te doen, wij warm in huis met de kachel aan (!) en jij in een tentje op de camping....Ik kan me voorstellen dat je vingers te koud waren om een naaldje vast te houden maar....je wordt wel weer warm van binnen van het bericht dat je mag "hangen" in Alkmaar! Gefeliciteerd, ik ben van plan om ze allemaal live te gaan bewonderen en misschien komen we elkaar dan nog tegen, zou leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi bericht, dat je quilt op de tentoonstelling mag hangen. Toch goed dat jullie gebleven zijn, maar ik begrijp dat het ook nog eens voor een goed doel was, dat de jongeren in dozen sliepen. Geniet nu maar lekker van de warmte in je huis.
  Groeten, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allereerst: wat leuk dat jouw quilt is geselcteerd voor ATT!! Echt enig!
  Tja, dat weer, brrrr. Nat en koud en morgen nog erger. Dan is het fijn dat je lekker thuis zit in je eigen honk, wat jij. Dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. brr 't was echt geen kampeer weer, helaas. Leuk dat je op de ATT mag hangen, met welke quilt?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I've discovered I love pink and brown together - these hexies look so pretty!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.