vrijdag 17 mei 2013

Nieuw projectje

Even een tussendoorprojectje uit noodzaak geboren.


Even letterlijk dekens stikken.We gaan nl komend weekend k(r)amperen. En omdat ik 's nachts altijd ruzie heb met de slaapzak, het koud heb en me eerst helemaal in een fleecedeken wikkel en het dan weer veel te benauwd heb...enfin, mijn DH had het sublieme idee om de fleescedekens dubbel te vouwen en aan de onderkant dicht te stikken. Fleeceslaapzak in echte slaapzak, voetjes warm en toch de ruimte!

We gaan het de komende dagen uitproberen. Geen blogjes dus dit pinksterweekend. Ik ben óf diep in mijn slaapzak aan het bibberen óf in het zonnetje aan het hexen op een camping bij het Henschotermeer vlakbij Zeist / Woudenberg.

Onze oudste zoon gaat samen met een aantal jongeren de uitdaging aan van Tear: Nacht zonder dak-extreme. Drie dagen in een doos slapen. Tja, je vader zal maar jongerenwerker zijn. Die slaapt dus ook in een doos.
Nee, ik ben er alleen om te supporteren. En zal ook de tent gebruiken als designwall. Deze foto is van de vakantie van vorig jaar:1 opmerking:

  1. Ik hoop maar dat je lekker in het zonnetje kan hexen en weer zo'n enige foto kan maken met je tent als designwall. Slim hoor, dat van die dekens. Je moet niet in je bed liggen bibberen. Hoe dan ook, heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.