woensdag 8 mei 2013

Zoveel mooie dingen

Nog even nagenieten van een paar daagjes Frankrijk...


Mijn Frans is niet zo heel erg goed, maar quiltpatronen zijn internationaal. En één ding hebben ze allemaal gelijk: er staan weer veel te leuke projecten in. Snel de laatse bloemetjes erop gelegd. Eerst bestaande projecten afmaken. De lensquilt roept, en de mysteriequilt loopt ook achter op schema.
Nou ja, als ik een schema zou hebben, want dat blijft het leuke van deze hobby: geen tijdsdruk!
Helaas had ik voor Veldhoven geen puf. Genoeg gereisd de afgelopen dagen. We wachten gewoon de volgende keer af.

Enne...Monica schrijft me dat hun huisje vlak in de buurt staat van de plek, waar ik was de afgelopen week. Ik hoef geen reclame te maken, maar de combi quilten en mooi uiticht is echt een aanrader!

5 opmerkingen:

 1. Jaaaaa en wij gaan er van genieten!!!!!
  Ach misschien moest je een volgende keer maar meegaan?
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel een heel verleidelijk aanbod. Al was het maar om jullie mooie projecten van dichtbij te kunnen zien. (En jullie ook natuurlijk)

   Verwijderen
 2. Nu lekker nog even nagenieten van je Franse reis, heerlijk dat je nog een week vrij bent en het weer helpt ook al zo goed mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet nog maar heerlijk na. En dan langzaam weer eens aan je projecten beginnen. Heerlijk dat daar geen tijdsdruk op staat. Nog fijne vakantiedagen. Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wanneer je het lastig vindt de quilttermen te begrijpen, ik heb wel een vertaallijst Frans-Nederlands met quilttermen voor je. Mail mij dan maar.
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.