woensdag 25 juni 2014

De laatste loodjes op het werk?

Door ziekte van een collega is het dubbeldruk op het werk en helaas was er geen dubbeltijd voorhanden. Het lapwerk gaat op dit moment aan schoolwerk op en steekjes worden er nauwelijks gezet.

Gelukkig heb ik een grote rem thuis: DH zorgt ervoor dat ik niet mezelf verlies in alle drukte. Een paar steekjesvorderingen kan ik dan toch wel laten zien.


Deze kinders genieten vast van hun vakantie, en ook met het randjesproject ben ik aardig op weg.


Eventjes een paar zonnestraaltjes pikken in de tuin. Even de rand over een stoel hangen. Het project is nu bijna op de helft.


En de hexjes gaan puntje voor puntje mee naar daar-waar-ik-toch-nog-een-paar-hexjes-tussendoor-kan-maken.


Drie driehoekjes gelukt. Ik voel een kriebel...een nieuw duizendtal is in aantocht! Maar zoals het er nu uitziet zal ik wederom een paar dagen niet kunnen prutsen of bloggen. De eerste vakantieweek is een kantoorweek om alle roosters en bestellingen af te hebben, zodat de collega's na de vakantie met hun klas kunnen beginnen. (Het zou toch wel handig zijn als in ieder geval de pennen en schriften er op tijd zijn..)

5 opmerkingen:

 1. Nog even de laatste loodjes en dan mag ook jij genieten van een welverdiende vakantie. Dat worden vast weer veel steekjes deze zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeeeel herkenbaar, ook hier heel druk met school en niet met prutsen en quilten. Dat komt wel weer. Zet em nog even op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijna een welverdiende vakantie,.. goed dat dh je een beetje afremt,..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. pre-vakantie hectiek, bah :0( gelukkig helpt DH je goed! wat een mooie driehoeken weer :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als oud "juf" weet ik dat dit een hele drukke tijd is. Sterkte !!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.