zaterdag 14 juni 2014

Zevenster - B12

Dit zeldzame plantje heeft ook zijn plekje gekregen in de quilt van Sjaan.
Het behoort tot de sleutelbloemen, met de Amerikaanse variant: Starflower.


Het omgekeerd appliceren gaat me steeds beter af, maar de puntjes blijven lastig. Ze pluizen zo! Daar moet ik nog maar eens even het net voor al speuren. Wie heeft er een gouden tip?

13 opmerkingen:

 1. Gouden tip geen idee, maar misschien helpt een drupje Frey check van Prym tegen het pluizen. Leuk blokje! Fijne zaterdag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik ook Frey check.
  Vrolijk stofje!

  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi blok en idd frey check.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan wordt Frey check de eerste vakantieaankoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha... Ik zie dat anderen me al voor zijn met de frey check. Ik gebruik dat vaak & doe er met behulp van een speld een druppeltje op. Als je teveel gebruikt wordt het ook niet mooi. Leuk blokje trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk stofje gebruik je. Misschien fraycheck, en anders een miniscuul klein festonsteekje in de puntjes. fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd moeilijk die hoekjes, heb er ook last van.
  Maar je hebt al veel dezelfde tips gekregen.
  Zelf doe ik altijd in de hoekjes een paar extra steekjes. Maar het blijft toch minder mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een grappig stofje! Om je hoekje mooi te krijgen raad ik je aan om tot twee draadjes voor de naailijn in te knippen, dan kun je goed omvouwen zonder dat het gaat rafelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hier spuit elf nog even: een paar extra steekjes: maar dan niet van gebloemde stof naar lichte stof maar andersom! ( van Ted geleerd) en verder druppie fraycheck!!
  succes voor de volgende puntjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb weer wat geleerd van alle opmerkingen en gouden tips hier! Leuk hè, op deze manier bloggen. Brengt je op een bepaalde manier ook dichter bij elkaar. Enig stofje met die fietsjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.