dinsdag 10 juni 2014

Halve randjes

Ik blijf nog even in de randjesstand. Of liever halve randjes. Deze ging lekker snel en voor het eerst sinds tijden zonder terugsteken of andere oneffenheden.


Als het me lukt de avonden vrij te houden, kan ik ook de randjes van deze week op de lap zetten. Even spieken in de agenda: tot nu toe alleen een MR-vergadering van de extra-erbij-school. Wie weet....

6 opmerkingen:

 1. Mooi je uitvoering van die randjes. Nou dat zijn vast bijna de laatste MR vergaderingen voor de zomervakantie. Dan is het 6 weken rusten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Halve randjes zijn ook randjes en wat een mooie randjes, je toevoeging ziet er veelbelovend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe krijg je het allemaal voor elkaar Saskia, met werk gezin en ook nog een zieke collega! Hoe lang ben je nog bezig met de gonnetjes, denk je? dat is echt een meerjaren project!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ach, jo, wie het halve niet eert is het hele niet weerd...........haha, kwam zomaar in me op!! Klopt van geen kanten, maar slaat wel op jouw randjes!! Nu komt het mooie gedeelte van je randjeslap, de tekst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi, leuk ook dat je je eigen inbreng eraan toevoegt.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.