zondag 8 juni 2014

Randje per week

Op dit moment komen er weinig steekjes uit mijn handen. Nu een collega directeur ziek is, heb ik er een aantal klussen bijgekregen en die moeten allemaal klaar als de zomervakantie begint.
Het randje per week werd daarom meer een steekje per week...


Niet helemaal optimaal om dit werk op te pakken, want er zitten best wat foutjes in. Ik laat het maar zo. Straks als tafelloper zullen we echt niet naar de individuele kruisjes kijken, maar naar het grote geheel.

Dit grijze randje is het laatste hele randje. Niet dat ik ga stoppen met dit project hoor! Maar ik ben bij de tekst aangekomen en dan moet ik wel even mijn hoofd erbij houden.


Ik merk dat ik er lol in heb en het leidt me af, van jaarplannen, formatieplaatjes en invallers die niet op komen dagen...
Ik ga snel nog wat steekjes zetten.

5 opmerkingen:

 1. Sterkte ... Hou vol, is niet lang meer !!!!
  Lapjes helpen tegen alle pijntjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke ontspanning naast de stress van alle dag! Nog eventjes dan is het vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de laatste loodjes: succes!! ( op school dus, he! )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog even doorzetten. Ik heb veel bewondering voor alle mensen uit het onderwijs. Het is bijna vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me voorstellen dat je zo in de laatste weken van het schooljaar even wat anders aan je hoofd hebt. maar heerlijk ontspannen met een randje borduren doet goed. Je lap wordt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.