vrijdag 30 mei 2014

In de herhaling

Soms lijkt het niet leuk meer, hexje, hexje, hexje... Maar als ik dan de blogjes doorlees, hebben meer quiltsters last van in de herhaling vallen. Of in een bepaalde handeling blijven steken. Het zijn driehoeken bij mij, maar andere bloggers kunnen er ook wat van!Zo houdt Merel heel erg van ketting rijgen...klik ..., maar ook van haar nieuwe strookjes wordt ik helemaal blij.
Of Jeanneke's vliegtuigen ... klik.... al zijn ze nog in stealth-modus en krijgen we pas in juni het resultaat te zien. En Ieke doet het samen met haar mams...klik...Dat lijkt me zooo leuk, om samen aan hetzelfde project bezig te zijn. En dit project is niet de eerste die ze samen doen.
Maar ook Ingrid weet van wanten ... klik....Al waren de vingerhoedjes de stimulans om aan de hexjes te beginnen. En Judith maakt zomaar tussen neus en lippen door stapels en stapels vierkantjes...klik... (En ik vond al die eieren al veel)


Bedankt voor de inspiratie van jullie allemaal.E n er zijn nog veel en veel meer leuke blogs hoor, maar ik ga weer even verder met de hexagonnenrand. Er is weer een donkere driehoek aangezet en dat maakt de stand op: 10631. De bodem van de donkerbruin-bak komt wel in zicht, dus wie weet zie ik een van jullie wel 'life' binnenkort in een van de vele snoepwinkels van Nederland!


6 opmerkingen:

 1. Bij zulke projecten ben je nu eenmaal veel met hetzelfde bezig. Maar ik geniet wel van je verslagen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet je dat ik dat juist zo heerlijk vind. Ik maakte huisje na huisje, sterretje na sterretje en nu (hexagon) bloem na bloem. Niet steeds weer nieuwe mallen hoeven maken en je volle aandacht er bij moeten houden tijdens het in elkaar zetten van een blok.
  Bovendien vind ik het effect van een quilt die gemaakt is met slechts 1 vorm ook geweldig.
  Hex jij maar lekker door!

  Groetjes, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blijf er maar fijn over posten.Ben nog steeds vol bewondering.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Saskia, het is inderdaad heel herkenbaar. Maar geef de moed niet op. Als ie straks af is, ben je waarschijnlijk dolblij met het eindresultaat.

  Groetjes,
  Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel mooi en gezellig werk.
  Veel plezier er nog mee.Groetjes,nanske.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.