zaterdag 17 mei 2014

Spiegelbeeld - B3

Een nieuwe uitdaging deze week: Ronde vormen. Voor velen zit dat in de beginnerscursus, maar de ronde vormen kwamen in die van mij niet aan bod. Heel goed de plaatjes bekijken van de instrcutie van  That Quilt. Goed spelden en langzaam naaien was de grote tip.


Dat de lijntjes aan de buitenkant horen te zitten, lijkt (ook mij) logisch, maar dat bleek in de praktijk niet zo te werken. En het verschil tussen de goede kanten op elkaar en niet, weet ik ook best wel, maar toch moest ik heel even een stukje in de achteruit.
Toch ben ik niet ontevreden voor de eerste ronde keer. Sjaan, je smaakt zeker naar meer!


6 opmerkingen:

 1. Saskia! Очень аккуратно.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi blokje. Ben net begonnen met de Dear Jane quilt.Erg leuk om zo ook bij anderen de tips te lezen. Deze moet voor mij nog komen. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi blok. Als je de dear jane maakt dan leer je heel veel bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er prima uit. Ik heb de rondingen wel in de beginnerscursus gehad, en vond ze niet makkelijk. Heel wat lopen hannessen om het blok toen goed te krijgen. Maar...met de rondingen van de Dear Jane die we tegen gaan komen, zijn we allemaal straks een ster in rondingen maken! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig geworden hoor, en dat voor het eerst!
  Gewoon de lijntjes op de verkeerde kant van de stof tekenen, zo heb ik het ook geleerd.
  Maar... ik vind het nog steeds niet makkelijk om te doen, terwijl ik er al veel gemaakt heb.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.