donderdag 8 mei 2014

lapjesruil en andere post

Voor de derde keer mocht ik meedoen met de lapjesruil van Ria.


Ik kan Carly nog niet digitaal bedanken, want ze zit nu twee weken zonder internet. Maar ook de gewone meneer post kan bedankkaartjes afgeven, dus gaan er deze week verschillende papiertjes in een envelop met een ouderwetse postzegel erop. Alhoewel...kun je nog wel van ouderwets spreken met de huidige stickers?

Enfin, bedankt Wietske en Sylvia voor het scheurvlies. Daar ga ik meer dingen mee proberen. Bedankt Judith voor de zwarte lapjes. Ze zijn meteen verknipt. (Op de goede manier dan)

En ook op de post gaan nog extra sondezakjes. Deze keer voor een kinderziekenhuis in Den Haag. En laat ik dan ook meteen de enveloppen maar wegen voor de give-away. Daar moet ook vast meer dan één stickertje op.

Niets vergeten? Hé, dat is vervelend. Er is een siggy kwijt in de post. Die kan ook niet digitaal verzonden worden, dus komt er een nieuwe voor Sarah Levi in Duitsland.

Op naar het postkantoor. (Bestaan ook al niet meer. Ik bedoel de kassa van de tijdschriftenwinkel hier in het winkelcentrum). Ik word wat nostalgisch merk ik. Komt zeker door de mooie lapjes die ik kreeg.

4 opmerkingen:

 1. ojee, als je zulke dingen gaat zeggen, wordt je oud...........haha!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Saskia,
  Met zoveel "ouderwetse" postzaken kun je bijna zelf een prive-post-agentschap beginnen. Maar het is altijd leuk om naast digitaal zo af en toe een "echte" brief, kaart of pakketje te ontvangen.
  Groet van Maria.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is nog eens leuke post! En ik snap je meteen hoor...... het oude postkantoortje is hier ook al lang verdwenen..
  Toch jammer..
  Groetjes uit het oosten, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ook ik moet behoorlijk wat envelopjes posten, had ik niet genoeg postzegels in huis.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.