maandag 5 mei 2014

Ook bij het borduren moest iets opnieuw

Een oplettende FB-er, zag dat er iets mis was met het groene borduurrandje van de vorige keer: Ik ben gewoon een hele rij steekjes vergeten!


En nu begrijp ik ook, waarom het grijze randje te ver lijkt te staan. In twee randjes uithalen heb ik echt geen zin, dus is het groene randje een randje met eigen inbreng geworden...


Alle randjes hebben nu weer netjes drie hokjes ruimte. Ik ben bijna "bij", maar ga vandaag naar bevrijdingspop in Haarlem. Dus veel stofjespret zit er vandaag niet in.

8 opmerkingen:

 1. Elk project heeft wat eigen inbreng nodig anders wordt het wel erg een eenheidsworst. Goed opgelost!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk opgelost, hoor! Ik doe niet mee met het randjes borduren, dus ik zie er helemaal niets verkeerds aan. Vind het wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gedaan zo hoor, een fijne dag
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat jij niet de enige bent met een foutje. Dat maakt het ook dat jou randjesrol zo speciaal is.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geeft lekker een eigen sfeer aan de lap. Ik heb ook een 'eigen' randje. wordt je lap niet minder van. Hij is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben een weekje niet op blogvisite geweest en dan zie ik wat voor moois jij afgelopen week hebt gemaakt. Prachtig die dichte hoek in het heksenproject en die randjes, ik ben zover achter nu dat ik niet meer mijn best doe het nu al in te halen. Dat komt wel. Werk ze weer deze week. groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.