maandag 22 april 2013

Een kwartiertje

of twee, drie verder....Tjonge wat gaat de tijd toch snel als je even lekker bezig bent. Zo ben je nog een blokje in elkaar aan het zetten met een rood hart en even later zit het alweer aan elkaar als de derde kwart:


Zelfs het rottige hoekje is plat genoeg, zonder rare plooitjes. Ik weet wel op een rennend paard zie je het niet, maar deze quilt vraagt, schreeuwt gewoon om nette strakke hoeken. Een uitdaging voor tante Sas, die met alle projecten hiervoor (h)eerlijk sjoemelde en als er niemand in de nabije omgeving je hobby deelt, ben je al snel heel erg knap.

Toch moet ik eerlijk toegeven, dat dit voor mij wel een huzarenstukje (=geduldklusje)  is. Ik houd het vol om tot nu toe alle verkeerd scheve naadjes toch los te maken en het opnieuw te doen. In plaats van stiekum laten zitten. Bij deze quilt wordt er niet vals gespeeld!

10 opmerkingen:

 1. Ik vind je ontzettend knap!!! Een echte doorzetter. Jij komt er wel hoor:)
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat wordt hij toch super mooi!!
  Echt een werkje waar je je hersens bij moet houden. En al zou je 4 keer hetzelfde blok maken je toch iedere keer weer moet nadenken lijkt mij.
  Ik doe het je niet na. Durf het nog niet.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor, ik heb ook bijna het eerste kwart af.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat word hij mooi ik vind het super knap van je

  Groetjes Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ga zo door. Hij is nu al super mooi.
  Gr. Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je doorzettingsvermogen loont hoor. Knap werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed van jou, dat je steeds alles corrigeert. Je blijft zelf anders toch steeds de foutjes zien. Maar deze wordt perfect. Ik ben echt benieuwd hoe hij er straks op bed uit zal zien.
  Groeten, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig hoor! En van al dat uithalen en de lat voor jezelf weer een stukje hoger leggen, leer je steeds weer bij op quiltgebied! Ik vind het er super uitzien en ben benieuwd hoe de kwarten samen straks er als bol uit gaan zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vals spelen? Dat doet toch niemand van ons??!! Haha, maar ik kan me voorstellen dat deze quilt inderdaad vraagt om heel precies te werken. Des te mooier is straks het effect. Nog efkes Saskia en dan is hij klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jij hebt er ineens wel de gang in! Goed hoor, doe zo voort! Groetjes, Nadia

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een berichtje. Volgers en reacties zijn de pareltjes bij het bloggen. Ivm de vele spamberichten even geen anonieme reacties meer.